Меню Пици


ПИЦИ

Тестената основа на големите пици може да бъде и тънка

24 см 30 см

Маргарита

доматен сос, кашкавал, риган

3.90
300 гр
5.10
450 гр

Гъбена

доматен сос, кашкавал, гъби

4.10
350 гр
5.40
500 гр

Италия

доматен сос, кашкавал, гъби, шунка, маслини

6.10
450 гр
7.70
650 гр

Палермо

доматен сос, луканка, кисели краставички,кашкавал, шунка

6.20
450 гр
7.80
650 гр

Рома

доматен сос, лук, гъби, кашкавал, бекон, яйце

6.20
400 гр
7.70
600 гр

Вегетарианска

доматен сос, лук, гъби, царевица, грах, маслини, чушки, домати, краставици,кашкавал

5.60
570 гр
7.00
850 гр

Салсиче

доматен сос, кренвирши, кашкавал, чубрица

5.60
400 гр
7.00
600 гр

Чичо Скруч

доматен сос, пушено пилешко филе, царевица, пушено сирене, кашкавал, кисели краставички

6.10
500 гр
7.70
700 гр

Пикантна

лют доматен сос, пушено сирене, пикантен салам, лук, люти чушки, кашкавал

6.10
400 гр
7.70
600 гр

Сандрини

сметана, шунка, яйце, сирене, пушено пилешко филе, кашкавал

6.30
350 гр
8.00
500 гр

Ди Спиначи

доматен сос, спанак, синьо сирене, яйце, пушено сирене, кашкавал

6.20
450 гр
7.80
650 гр

Катерина

сметана, сирене, шунка, пушено сирене, кашкавал, гарнирана с домати

6.20
400 гр
7.70
600 гр

Никита

доматен сос, пушено пилешко филе, грах, пушено сирене, кисели краставички, яйце, кашкавал

6.20
470 гр
7.70
670 гр

Парадайс

доматен сос, свинско филе, пушено сирене, домати, маслини, кашкавал

6.50
460 гр
8.20
670 гр

Мексиканска

лют доматен сос, бекон, салам, боб, лук, кашкавал, люти чушки

6.10
500 гр
7.70
750 гр

Куатро Формаджи

доматен сос, сирене, моцарела, кашкавал, синьо сирене, риган

6.50
450 гр
8.20
600 гр

Калцоне

доматен сос, сирене, гъби, шунка, луканка, кисели краставички, пушено сирене, чеснова паста, магданоз

6.80
500 гр
8.40
700 гр

Павароти

доматен сос, пушено сирене, царевица, кашкавал, бекон, кисели краставички

6.20
500 гр
7.70
700 гр

Вулкан

лют сос, пушено сирене, шунка, кисели краставички, пушено пилешко филе, кашкавал

6.50
450 гр
8.00
700 гр

Прошуто

доматен сос, прошуто крудо, италианска моцарела,рукола

6,90
350 гр
8,90
500 гр

Торино

сметана, бекон, сирене, кашкавал, пресни чушки, чубрица

6.10
400 гр
7.50
600 гр

Лагуна

сметана, царевица, кашкавал, топено сирене, пушен бекон

6.90
300 гр
7.70
450 гр

Пуерто Рико

сметана, шунка, ананас, кашкавал

6.20
370 гр
7.90
570 гр

Туити

доматен сос, пушено сирене, луканка, пушено пилешко филе, кашкавал

6.10
400 гр
8.20
570 гр

 

 

 

S-КЛАСАТА НА ПИЦИТЕ

24 см 30 см

Поли

доматен сос, пушено сирене, шунка, пушено пилешко филе, кисели краставички, чеснова паста, печени чушки, кашкавал

7.10
500 гр
8.70
700 гр

Морска пица

доматен сос, риба тон, ролца от раци, маслини, кашкавал, лимон

6.60
450 гр
8.00
600 гр

Морски дар

доматен сос, морски дарове, кашкавал, лимон

6.90
350 гр
8.50
500 гр

Дороти

доматен сос, гъби, шунка, яйце, кашкавал, бекон, гарнирана с домати

6.80
450 гр
8.20
650 гр

Канибале

доматен сос, луканка, шунка, бекон, пушено свинско филе, кашкавал

7.50
400 гр
9.20
600 гр

Вълчи капан

доматен сос, пушено пилешко филе, свинско филе, шунка, луканка, бекон, кашкавал

8.50
500 гр
10.50
700 гр

Мерцедес

доматен сос, пушено пилешко филе, шунка, свинско филе, кисели краставички, кашкавал

7.10
450 гр
8.80
650 гр

Куатро стаджони

доматен сос, пушено пилешко филе, шунка, царевица, гъби, гарнирана с домати, кашкавал, краставици

6.50
500 гр
8.00
650 гр

Дон Чичи

доматен сос, луканка, пушено пилешко филе, пресен лук, гъби, пушено сирене, кашкавал, яйце, пресни чушки

7.20
450 гр
8.70
650 гр

Капризен шеф

доматен сос, шунка, салам, сирене, печени чушки, пушено пилешко филе, кашкавал, варено яйце нарязано

7.20
450 гр
8.90
650 гр

Моцарела

пресни домати, моцарела, босилек, кашкавал

6.20
400 гр
7.80
600 гр

 

 

ПИЦА ПО ИЗБОР (основа Маргарита)

малка - 50 гр голяма - 100 гр

Домати върху пица

 

0.60 1.20

Шунка

 

0.90 1.60

Пушено пилешко филе

 

1.50 2.10

Бекон

 

0.90 1.60

Луканка

 

1.70 2.90

Свинско филе

 

1.60 2.00

Риба тон или ролца от раци

 

1.40 2.50

Кашкавал или пушено сирене

 

1.20 2.10

Синьо сирене

 

1.70 2.50

Сирене

 

1.00 1.50

Пармезан

 

1.90 3.90

Яйце

 

0.80 0.80

Маслини

 

0.80 1.00

Царевица

 

0.60 0.90

Кисели краставички

 

0.60 0.90

Чушки

 

0.70 1.60

Печени чушки

 

1.60

 

 

 

 

 

Хлебчета

Сусамено хлебче

 

1.50

Чесново хлебче

 

1.30

Чесново хлебче с кашкавал

 

2.10

Хлебче с кашкавал и сирене

 

2.80

Питка

 

0.60

 

СОСОВЕ

мл цена

Чеснов

 

80 0.90

Млечен

 

80 0.90

Сицилиански

 

80 0.90

Винегрет

 

80 0.90

Доматено майонезен

 

80 0.90

Пикантен

 

80 0.90

Зехтин

 

80 0.90

Чили

 

80 0.90

Соев сос

 

80 0.90

Лимон 1/2

 

80 0.90