Меню Скара


СКАРА

гр цена

Пилешко шишче 1 бр.

150 2.90

Пилешки каренца

200 5.90

Пилешка пържола - филе, бут

200 5.90

Свинско шишче 1 бр.

130 3.40

Свинска вратна пържола

200 6.90

Свински котлет

200 6.90

Свински карета на скара

180 6.90

Татарско кюфте

200 4.90

Скара за двама - 2 кебапчета, пилешка пържола, 2 кюфтета, пилешко шишче, свинско шишче, пържени картофи, лютеница

1000 15.50

Свински ребърца

300 6.30