Меню Мезета


МЕЗЕТА

гр цена

Сирене

100 1.90
Кашкавал 100 2.50
Пушено сирене 100 2.50
Синьо сирене 100 3.20Плато сирена - пушено сирене, синьо сирене, кашкавал, моцарела 200 8.50